A… gdyby tak rzucić to wszystko i otworzyć własny biznes?
No tak. Pomysł dobry tylko jaki biznes? A może food truck?
Tylko jak to zrobić?
Zaraz wszystkiego się dowiesz…
Food trucki wiodą prym w branży gastronomicznej od ładnych paru lat. Ten segment rynku rośnie bardzo prężnie.
- Ale czy to na pewno dobry biznes?
- Czy to firma jak każda inna?
- Ile trzeba zainwestować?
- Kiedy można spodziewać się pierwszych zysków?
- Jakich błędów unikać?
- Jak nie stracić zainwestowanych pieniędzy?
- Jakie jedzenie cieszy się największym powodzeniem?
- Ile konkretnie kosztuje food truck, gastronomia, przygotowanie i gdzie to wszystko kupić?
- Jakie są najważniejsze zasady przy prowadzeniu tego typu firmy?
Listen to „Jak założyć food truck? – Rozmowa z właścicielami Streat Slow Food” on Spreaker.
Więcej szczegółowych wskazówek razem ze złotymi radami Grześka i Darka znajdziesz w e-booku, który specjalnie dla Was przygotowałem!
Znajdziesz tam masę przydatnej wiedzy i wszystkie linki, które pojawiły się w trakcie rozmowy.
A oto i moi goście :)
–> Link do książki burgerdream
–> Subskrybuj kanał na: Stitcher iTunes
Kurs e-mailowy, w którym w ciągu 7 dni poruszam 7 najważniejszych obszarów zarządzania zespołem. Dowiesz się m.in. jak wyznaczać cele, jak podnosić motywację zespołu, jak integrować zespół i budować zaangażowanie, ale też jak zadbać o siebie i swój work-life balance. Dołącz za darmo.
Odpowiedz